Marimea conteaza, Studiu de caz!

Barbatii isi doresc sa aiba un penis cat mai mare cu ajutorul caruia sa-si satisfaca partenerele sexuale. Toate femeile sunt atrase de un penis mare, frumos si vascularizat care le poate duce in paradis.
Conform studiilor, marimea medie a unui penis in stare erectila este de 13 cm, o marime suficienta pentru a satisface o femeie in calduri
. Atunci cand un penis este mai mic de 8 centimetri in stare erectila, barbatul ar trebui sa-si puna niste intrebari serioase, ba chiar sa ia in vedere operatia pentru marirea organului genital. Au fost efectuate tot mai multe studii pentru a se constata marimea medie a unui penis in stare erectila, iar acestea orbitau intre 12 si 14 centimetri.
Cu toate acestea, exista si barbati norocosi care se bucura de un penis de 20 de centimetri sau chiar mai mare. Cel mai adesea, barbatii de culoare se pot considera norocosi din acest punct de vedere, ei fiind vazuti ca niste adevarati armasari cand vine vorba de sex. Cu toate acestea nu trebuie sa se generalizeze deoarece exista, cu siguranta, multe exceptii. Un barbat foarte dotat se bucura de admiratia femeilor si de invidia altor masculi atunci cand acesta incepe sa le povesteasca prietenilor despre el si experientele sale sexuale si despre satisfactia de pe fata femeilor la vederea maciucii sale gigantice. Probabil ca nu exista sentiment mai frumos decat acesta.
Un bun exemplu de barbat foarte dotat este stripperul Brent Ray Fraser care s-a remarcat la France Got Talent, in 2015, pictand un portret folosindu-se de o pula mare. Toata lumea a fost uimita, insa romanii s-ar putea sa nu-l stie de acolo. Brent a participat in octombrie 2016 la iUmor si a facut un numar de exceptie. El i-a pictat portretul lui Mihai Bendeac, ajutandu-se doar de scula lui promitatoare. Toata lumea a fost uimita, iar privirea de pe fata Deliei spunea multe despre parerea doamnelor despre masculii cu maciuca mare. Evident, aceastea sunt atrase la maximum de o unealta mai mare decat cheia franceza.

Multi barbati se intreaba ce pot face pentru a-si mari penisul, iar spre bucuria lor exista cateva metode.
O prima metoda este reprezentata de stoparea ejacularii. Atunci cand va aflati pe cale sa ejaculati, trebuie sa va abtineti. In acest mod, penisul va primi suficienti nutrienti pentru a creste mare si frumos.

O alta metoda o reprezinta intinderea manuala, o metoda care pare sa dea roade. Ca sa va bucurati din plin de roadele acestei practici trebuie sa va masati penisul longitudinal, incepand de la capat si pana spre varf. Se recomanda ca acest exercitiu sa fie practicat de aproximativ 3 ori pe zi si nu mai mult de 60 de secunde de fiecare data.

A treia si ultima metoda este reprezentata de intinderea manuala, o metoda periculoasa, insa una care aduce, cu siguranta, beneficii. Se trage de la baza acestuia in jos, de 20-30 de ori, iar de fiecare data 15-20 secunde pentru rezultate maxime.

Folosind aceste metode veti putea cu siguranta sa-i atingeti performantele lui Johnny Sins in ceea ce priveste sexul.